Skolen vår

Skolen vår

fredag 12. desember 2014

Prosjektoppgava!

Da kom den da, den som vi har venta spent på.
Vi hadde studiesamling i går og har klekket ut et foreløpig skisseforslag fordelt oss litt på oppgaver og føler vel at vi er i gang :)

Slett ikke verst det to dager etter...

God helg!

fredag 5. desember 2014

Noen tanker om studiet - hva skal jeg gjøre

Fredag er den dagen jeg har tenkt å bruke til oppdateringer av blogg. Kanskje først og fremst biblioteket sin, men også denne.
Nå har jeg altså klart å snakke meg inn i 5 (foreløpig) 1. klasser som skal skrive fagartikkel i norsk. Her er planen at jeg sammen med læreren snakker om det å skrive faglig. Jeg tar da søk, vurdering, sitering og litteraturlistebiten, mens læreren tar ansvar for oppbygging av en fagartikkel etc.
Nå har vi jo ikke fått prosjektoppgaven vår enda, men jeg håper at jeg kan får vridd den inn i dette på et vis. Hvis ikke har jeg nye muligheter i noen 3. klasser som skal ha fordypningsemnet sitt etter jul. Hvis det heller ikke passer må jeg lage et prosjekt og det er litt mer styr. Da må noen overtales til å mene at de har behov for akkurat dette prosjektet.
Jeg merker at det er greiest med det praktiske, har ikke fått satt meg ned og lest så mye pensum enda. Har vært inne og laget meg noen wikier. Foreløpig er det bare en av dem som har en invitert bruker, men så er det jo ikke noe innhold der heller.